Vi har et meget stort utvalg av brødsorter, så hver måned legger vi ut en månedsmeny på Facebook. Ønsker du informasjon om dette og evt andre typer bakst, ring oss på tlf 90 22 43 03, eller send oss en melding under «kontakt oss».

Ønsker dere levering, har vi et minimumsantall på 10 stk eller verdi 400 kr for utkjøring. Dette gjelder for alt fra brød, bakst, og catering. Leveringsgebyr i Malvik Kommune er 100,- kr; egne priser gjelder for utkjøring til nabokommunene.

Bakst

Vi tilbyr brød, foccacia, rundstykker og boller på bestilling, og på bestillinger på over 10 stykker kan vi tilby levering for en liten sum, avhengig av leveringsted. På vårt lille bakeri har vi begrenset med plass, og et veldig stort brødutvalg, så for å gjøre alle fornøyde, baker vi 4 typer brød hver dag; de faste, som er skoldabrød og turbrød, og to utvalgte fra vårt store sortiment. Siden vi bestemmer menyen for uka på mandager, kan det bestilles av de utvalgte ved å kontakte oss på tirsdager.

Her er et lite utvalg av det vi har å tilby:

Turbrød

Et 80% grovt brød av hvete og rug, med solsikkefrø og linfrø. Vårt absolutte favoritt! 850 gr.

Skoldabrød

Et 30% mellomgrovt brød av hvete og rug, uten hele korn. Dette er et veldig luftig brød, hevet i over 30 timer, med minimalt med gjær, og overaskende mye smak. Dette er brødet som tilfredsstiller t.o.m. den mest kresne brødspiser. 700 gr.

Sesambrød

Et 75% grovt brød av hvete og sesamfrø, som er skikkelig grov og har mye tekstur og fantastisk aroma. 600 gr.

Solsikkebrød

Et 60% grovt brød av hvete og solsikkefrø. Deilig og god matpakkebrød! 600 gr.

Surdeigsbrød av hvete og rug

Et lyst surdeigsbrød av hvete og rugsurdeig. Dette er et veldig smakfullt brød med store fine aromahull, og veldig lang holdbarhet. Et av våre mest populære brød! 750 gr.

Urtebrød

Fint brød med franske urter (salvie, timian, rosmarin, oregano, estragon, basilikum, rosépepper), som passer ypperlig til gryteretter, supper, og selvfølgelig også pålegg. 500 gr.

Foccacia

God og luftig foccacia med urter og olivenolje, som er perfekt for tapas og gryteretter. 500 gr.

Hveteboller

Våre deilige hveteboller er veganske, saftige, luftige, og holder seg myke lenge. 90 gr.

Kanelknuter

Våre karamelliserte kanelknuter er den mest populære baksten på bakeriet, og med god grunn! De er veganske, myke, og utrolig smaksfulle! 100 gr.

Ostekakebolle

En variant av den tradisjonelle skolebollen, men ikke helt. Saftig og myk hvetebolle, med kremostkrem i midten, og friske bær. Helt fantastisk. Punktum. 100 gr.